Siirry sisältöön.
Jalankulkijat-yhdistyksen logo. Punaisella täytetty ympyrä, jossa on kermanväriset reunukset. Kävelevät, piirretyt jalat laskeutuvat ylävasemmalta. Ympyrän sisäpuolella, alakaarta mukailee teksti 'Jalankulkijat' suuraakkosin.

Uusi ääni
kävelylle!

Vuodelle 2024 valittiin uusi hallitus!

Julkaistu 19.12.2023.

Vuosikokouksessa 2023 järjestettiin työpaja unelmien kadusta ja valittiin uusi hallitus.

Työpajan anti

Työpajassa keskustelu unelmien kadusta kävi vilkkaana. Puhuimme muun muassa penkkien tärkeydestä, nopeusrajoituksista, jalankulun talvikunnossapidosta sekä siitä, miten ikääntyneille ja lapsille suunniteltu kaupunkitila on todennäköisesti parempaa kaikille.

Kiitos kaikille Töölön kirjastoon paikalle päässeille aktiivisesta keskustelusta!

Vuosikokouksessa saatiin uusi hallitus

Puheenjohtajana jatkaa Hanna Hannus, ja hallituksen jäseniksi valittiin Anni Lyytikäinen, Sami Määttä, David Pemberton, Johanna Vuorelma ja Christoffer Weckström. Varajäseniksi valittiin Tiina Rinne ja Santeri Hiitola. Onnea uudelle hallitukselle!

Hyväksyttiin ensi vuoden jäsenmaksuksi 10 euroa, vähävaraisille 5 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa. Jäsenmaksuista lähetetään keväällä jäsenille erillinen ohje.

Vahvistettiin ensi vuoden toimintasuunnitelma esityksen mukaan. Ensi vuonna muun muassa tehdään aktiivista ja saavutettavaa viestintää, järjestetään ainakin kolme jäsentilaisuutta tai kaikille avointa tapahtumaa, tehdään aktiivista edunvalvontaa, luodaan toimintamalli kaavojen ja suunnitelmien systemaattiseen kommentointiin ja liitytään mielekkäisiin kansainvälisiin verkostoihin.

Kiitos, kun olet mukana!

Rauhaisaa vuodenvaihdetta - ja hyvää uutta vuotta 2024!

Mikäli haluat julkaista viikon ajatuksen

Viikon ajatus on nurkka, jossa hallituksen jäsenet ja yhdistyksen jäsenistö jakavat ajatuksiaan itseään kiinnostavasta ja jalankulkuun liittyvästä asiasta.

Voit lähettää idean tekstiksi puheenjohtaja Hannalle (jalankulkijat.helsinki@gmail.com).