Siirry sisältöön.
Jalankulkijat-yhdistyksen logo. Punaisella täytetty ympyrä, jossa on kermanväriset reunukset. Kävelevät, piirretyt jalat laskeutuvat ylävasemmalta. Ympyrän sisäpuolella, alakaarta mukailee teksti 'Jalankulkijat' suuraakkosin.

Uusi ääni
kävelylle!

Perustamiskokous pidettiin onnistuneesti

Julkaistu 16.8.2023.

"Jalankulkijoiden äänen kuuluminen etenee!

Helsingin jalankulkijat ry:n perustamiskokous pidettiin tiistaina 15.8. Puistokatu 4:ssa oli tupa täynnä: meitä oli paikan päällä huimat 31 jalankulun ystävää, ja lisäksi etänä kymmenkunta samanmoista. Iso kiitos kaikille paikalla olleille läsnäolosta sekä innostuneesta ja rakentavasta keskustelusta!

Lisäksi kymmeniä henkilöitä on jo nyt ilmoittanut kiinnostuksesta uutta yhdistystä kohtaan, mutta ei päässyt perustamiskokoukseen. Kiitos, että olette kaikki mukana!"

- Hanna Hannus

Mitä seuraavaksi?

  1. Yhdistys rekisteröidään Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) kautta.
  2. Kun rekisteröinti on saatu tehtyä, avataan jäseneksi liittyminen ja kutsutaan koolle yleiskokous, jossa valitaan ensimmäinen hallitus. Tästä tiedotetaan somekanavissa ja sähköpostitse kaikille teille.
  3. Rekisteröintiprosessia odotellessa voimme jo järjestää tapahtumia, tehdä viestintää ja viestiä uudesta jalankulun äänestä!

Voit seurata Instagramissa tai Twitterissä. Voit myös liittyä jalankulkijoiden Facebook-ryhmään keskustelemaan jalankulusta ja yhdistyksestä!

Järjestä tapahtuma!

Jos olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman, niin ota yhteyttä jonkin sosiaalisen median kanavan kautta!

Olisiko se jalankulkuympäristöä tutkaileva kävelyretki? Kävelybileet? Keskustelun unelmien kaupungista?