Siirry sisältöön.
Jalankulkijat-yhdistyksen logo. Punaisella täytetty ympyrä, jossa on kermanväriset reunukset. Kävelevät, piirretyt jalat laskeutuvat ylävasemmalta. Ympyrän sisäpuolella, alakaarta mukailee teksti 'Jalankulkijat' suuraakkosin.

Uusi ääni
kävelylle!

Kriittinen kävelyretki Kaivokadun ympäristössä maanantaina 27.5.

Julkaistu 20.4.2024.

Tänä vuonna tehdään tärkeitä päätöksiä Helsingin kävelykeskustasta, kun ydinkeskustan liikennejärjestelmän suunnittelu (hel.fi) etenee. Vaikutamme aktiivisesti sen eteen, että Helsinkiin saadaan viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen ydinkeskusta.

Tiiviisti

Mitä? Kriittinen kävelyretki Kaivokadun ympäristössä.

Milloin? Maanantaina 27.5. klo 16.30–18.30.

Missä? "Kivimiehillä" eli Rautatieaseman Kaivokadun puolen sisäänkäynnillä.

Keille? Jäsenille ja kaikille jalankulkijoiden asioista kiinnostuneille. Kannustamme mukaan kaikenlaisia jalankulkijoita; eri ikäisiä ja erilaisen toimintakyvyn omaavia.

Lisätietoja: Ei erillistä ilmoittautumista. Tapahtuma on maksuton.

Näin löydät jalankulkijat

Hakeudu "Kivimiehille" ja etsi jalankulkijoiden lippua. Sitä pitää korkealla joku hallituslaisista. Kuva alla:

Jalankulkijoiden logo punaisella taustalla.

Tarkemmat tiedot

Tapaamme maanantaina 27.5. klo 16.30 "Kivimiehillä" eli Rautatieaseman Kaivokadun puolen sisäänkäynnillä. Tunnistat meidät jalankulkijat-kyltistä.

Kävelemme yhdessä noin tunnin ajan ydinkeskustan katuja ja kirjaamme ylös havaintoja. Kävelyn päätteeksi jatkamme keskustelua sään mukaan kahvilassa tai terassilla. Tapahtuma päättyy noin klo 18.30.

Havaintoja hyödynnetään, kun Helsingin jalankulkijat kommentoivat ydinkeskustan liikennejärjestelmäsuunnitelmaa.

Kuka vain on tervetullut!

Tapahtuma on tarkoitettu jäsenille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita jalankulkijoiden toiminnasta. Kannustamme mukaan kaikenlaisia jalankulkijoita, eri ikäisiä ja erilaisen toimintakyvyn omaavia.

Tervetuloa!