Siirry sisältöön.
Jalankulkijat-yhdistyksen logo. Punaisella täytetty ympyrä, jossa on kermanväriset reunukset. Kävelevät, piirretyt jalat laskeutuvat ylävasemmalta. Ympyrän sisäpuolella, alakaarta mukailee teksti 'Jalankulkijat' suuraakkosin.

Uusi ääni
kävelylle!

Hallitus valittu!

Julkaistu 18.10.2023.

Vuoden 2023 toimikauden hallitus valittiin viime yhdistyksen kokouksessa 28.9.2023.

Puheenjohtajaksi valittiin Hanna Hannus. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Veera Florica Rajala, Johanna Vuorelma, Riikka Suominen, Petteri Hyvärinen, Anni Lyytikäinen ja Sami Määttä. Varajäseniksi valittiin David Pemberton ja Jan Huopainen.

Tämän hallituksen toimikausi kestää marras-joulukuussa 2023 järjestettävään vuosikokoukseen asti, jossa valitaan sääntöjen mukaisesti uusi hallitus. Nykyinen hallitus pyrkii käynnistämään toimintaa ennen vuosikokousta ja valmistelee vuoden 2024 toimintasuunnitelmaa.

Hallituksen kokous 16.10.2023

Hallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa Oodissa maanantaina 16.10.2023. Ennen kokousta Hanna, hallituksen puheenjohtaja, piti työpajan, jossa käytiin läpi, mitä asioita hallituksen jäsenet kokivat tärkeiksi tehdä ennen vuoden loppua. Tärkeimmiksi asioiksi nousivat

Tärkeänä osana keskustelua pidettiin myös keinoja jäsenistön osallistamiseksi yhdistyksen toimintaan. Keskusteltiin erilaisten työryhmien perustamisesta, jotka koostuisivat jäsenistä ja myös kevyemmistä osallistamisen tavoista, kuten kyselyiden tekemisestä.

Keskustelun jälkeen päätettiin, että jäsentilaisuus ja vuosikokous järjestettäisiin samana päivänä. Jäsentilaisuus voisi toimia myös jäsenhankintatilaisuutena, jossa mukana olevat henkilöt voivat liittyä jäseniksi. He voivat tämän jälkeen osallistua myös vuosikokoukseen.

Kokouksen aikana Sami Määttä valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi.

Päätettiin, että jäsenrekisteri on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan erillisten sähköpostitunnusten kaksinkertaisen tunnistautumisen takana Google Drive -palvelussa.

Päätettiin myös, että jäseneksi liittymislomakkeesta poistetaan yksityiskohtaisempia vaadittavia tietoja ja, että jäseneksi voi myös liittyä ilmoittamalla vastaavat tiedot yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen saavutettavuussyistä. Vaihtoehtoisia ratkaisuja lomakkeelle selvitetään. Muutokset lomakkeeseen pyritään tekemään piakkoin.

Vuosikokous järjestetään joulukuussa!

Tarkempi aika vuosikokoukselle ilmoitetaan myöhemmin.